1. INTAKE

We starten met een intakegesprek, waarin wij het bedrijf en haar USP’s leren kennen. We bespreken het doel van de bedrijfsfilm of commercial; Welk resultaat wil je bereiken? En wie is je doelgroep?


2. PRE-PRODUCTIE

Op basis van een briefing ontwikkelen wij een uniek concept en wordt het script geschreven. De producer stelt een voorlopige productieplanning op.


3. PRODUCTIE

Nadat het concept is goedgekeurd, starten we met de productie. Het is mogelijk om een bedrijfsfilm te laten maken die volledig is opgebouwd uit bestaand materiaal. Wanneer er wél filmopnames gemaakt moeten worden, komen wij met onze filmcrew en regelen de locatie(s), props en zonodig ook de acteurs.


4. POSTPRODUCTIE

Onze editor bekijkt alle aanwezige footage en zoekt eventueel aanvullende beelden. Wanneer er een voice-over nodig is wordt deze uitgezocht en daarna opgenomen. De muziek voor je bedrijfsfilm wordt geselecteerd of gecomponeerd. De Voice-over, muziek, footage en beelden worden samengevoegd tot een eerste presentatieversie. Deze montage presenteren wij, waarna eventueel nog correcties kunnen worden doorgevoerd. Indien gewenst kunnen wij ondertiteling of meerdere taalversies toevoegen.

5. OPLEVERING

Wij leveren je bedrijfsfilm of commercial op in een bestandsformaat naar keuze. De leveringsdata is afhankelijk van de grootte van het project.