Historie


MOORREES ENTERTAINMENT


Moorrees Entertainment is een jong bedrijf opgericht in 2019 en is gespecialiseerd in audiovisueel. Dit is onder andere video, fotografie en audio. Daarnaast maakt Moorrees Entertainment ook korte speelfilm (cinematisch) om te leren en te ontwikkelen, maar ook haar film ambitie te volgen. Moorrees Entertainment levert ook diensten aan bedrijven en particulieren.


WIE ZIT ACHTER MOORREES ENTERTAINMENT?


Mijn naam is Fians Moorrees. Ik ben geboren en getogen in Hoogeveen, Drenthe. Sinds kleins af aan heb ik een passie voor het kijken en maken van films en ben dus een echte filmfanaat. Ik kijk het liefste films met een goede verhaallijn, een film waar je echt versteld van zal staan. De film ''Interstellar'' van regisseur Christopher Nolan is hier een goed voorbeeld van. Ik vind het leuk om alle ontwikkelingen die zich in de filmwereld afspelen te volgen. Naast het feit dat ik graag films kijk en maak, acteer ik zo nu en dan ook in de films die Moorrees Entertainment maakt. Daarnaast vind ik het ook leuk om te regisseeren en monteren. Sinds kort regel ik ook nieuwe acteurs en actrices die acteren in onze (korte) speelfilms.


''I started playing with a videorecorder from my dad when I was around 6 - 7 years old. Now I make professional videos & films''